Μπροστά σε ένα ιδιαίτερο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην Κέρκυρα, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, ένα ζευγάρι αλλοδαπών είχε δημιουργήσει στο σπίτι του στο νησί ένα πραγματικό εργοστάσιο καλλιέργειας ινδικής κάνναβης.

Οι δύο αλλοδαποί, μια 59χρονη υπήκοος Μ. Βρετανίας, η οποία συνελήφθη και ο 59χρονος Ιταλός συγκατηγορούμενος της, ο οποίος αναζητείται, είχαν δημιουργήσει εντός του σπιτιού τους ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο εγκαθιστώντας εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Αναλυτικότερα, μετά επιχείρηση της Αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 εκατοστά έως 1,20 μέτρα, 1.065 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εξοπλισμός εργαστηρίου (λαμπτήρες, ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες κ.α) για την υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Η 59χρονη, με τη σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου.