Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε μέσω Facebook ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος, τονίζοντας ότι ''εκείνος και η Άννα υπηρετούν την χώρα και τη σκοποβολή και ότι είναι μακριά από εκείνους η κάθε είδους εκμετάλλευση της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι''.

Συγκεκριμένα ο κ. Κορακάκης στην άναρτησή του έγραψε τα εξής:

Η ευτυχία που νιώθω αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται και εύχομαι σε όλους τους πατεράδες να τη νιώσουν. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και δεν έχω ξυπνήσει ακόμη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Από τους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και όλους αυτούς που επικοινωνούν από όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός για να μοιραστούν μαζί μας την συγκίνηση, τη χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν. 

Είμαστε αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και υπηρετούμε τη χώρα μας και τη σκοποβολή. Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι ή παρερμηνείας των λόγων και των πράξεων μας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε να δώσουμε και άλλες χαρές σε όλους του Έλληνες.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι.