Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα. Οι βοριάδες θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δε θα μεταβληθεί. 

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, οι βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρη μόνο συννεφιά. Το θερμόμετρο θα δείξει από 21 έως 33 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 15 έως 35 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο θα υπάρξει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 34 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με βόρειους άνεμους 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 21 έως 32 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα θα επκρατήσει ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά τις θερμές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς.