Τοπικές μπόρες προβλέπονται για αύριο στη βόρεια Ελλάδα και στα ορεινά της κεντρικής χώρας από το μεσημέρι και μετά, ωστόσο, στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός.

Οι βοριάδες θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο. 

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα:

Στην Αττική θα επικρατήσει καλός καιρός, με βόρειους ανέμους 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά θα υπάρχει ηλιοφάνεια και βαθμιαία νεφώσεις και τοπικές μπόρες από το απόγευμα. Ενίσχυση των βορειοδυτικών ανέμων τη νύχτα και το θερμόμετρο από 21 έως 34 βαθμούς.
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 14 έως 35 βαθμούς.
                                                                                         
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τοπικές μπόρες στα ορεινά το μεσημέρι, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 16 έως 36 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και πιθανή βροχή στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 15 έως 35 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 21 έως 33 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά τις θερμές ώρες και σποραδικές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 18 έως 36 βαθμούς.