current views are: 12

22 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση18:50

Μάχη για τη ζωή του δίνει στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

 

Δημοσίευση 18:50’

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

 

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το ιατρικό περιβάλλον νοσηλεύεται σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αγία Όλγα.

Στο μεταξύ κυκλοφορεί η φήμη ότι η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού δεν επιθυμεί να μπει ξανά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου είχε εισαχθεί για αρκετές ημέρες καθώς υποφέρει από λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Νωρίτερα πάντως κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, οι οποίες δεν ευσταθούν. 

 Η γνωστή ηθοποιός και καλή του φίλη Καίτη Φίνου το διέψευσε άμεσα μέσω Facebook και Twitter λέγοντας ότι είναι ζωντανός και δίνει αγώνα στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ η γυναίκα του, Μαίρη, ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία στην οποία επίσης σχολιάζει ότι  «ο Ανδρέας είναι εδώ μαζί μας»

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαίρη.

Το πρωί της Παρασκευής είχε γίνει γνωστό ότι βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και ότι είχε μεταφερθεί σε δωμάτιο στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

 

 


σχετικα αρθρα