Στη σύλληψη του θείου του Κώστα Μπαρμπαρούση, αδελφού του πατέρα του, προχώρησαν χθες αργά το βράδυ οι αρχές μετά από επιτόπιο έλεγχο τον οπίο πραγματοποίησαν στο σπίτι του, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση του ξυλοδαρμού αστυνομικού στο Ξηρόμερο. 

Ωστόσο, η σύλληψη του 56χρονου άνδρα έγινε καθώς φαίνεται... παρεπιμπτόντως, καθώς οι αστυνομικοί αναζητούσαν τα τρία ξαδέλφια του Μπαρμπαρούση, τους γιούς του θείου του δηλαδή, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες μαζί με τον Μπαρμπαρούση και τον πατέρα του, του ξυλοδαρμού, αλλά ψάχνοντας στην οικία τους... έπεσαν πάνω σε όπλα που παράνομα κατείχε ο πατέρας τους. 

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα βρήκαν στο ισόγειο και το υπόγειο του σπιτιού, 1 μαχαίρι, 1 σουγιά, 1 ξύλινο κοντάρι και μια λαβή όπλου και ο άνδρας συνελήφθη επι τόπου για παραβίαση του νόμου περί όπλων. 

Τα τρία ξαδέλφια και ο πατέρας του Μπαρμπαρούση ακόμα αναζητούνται. 

Σημειώνεται ότι το περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη χθες στο μεσημέρι σε καφενείο στο Ξηρόμερο, όταν ο βουλευτής, τα τρία ξαδέλφια του και ο πατέρας του επιτέθηκαν σε αστυνομικό και την παρέα του.