Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, και την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας.

Με την επιστολή ζητά από τους αναπληρωτές υπουργούς να επισκεφθούν την Ουκρανή και εντολέα του, που ακρωτηριάστηκε και έχασε το σύζυγό της στη ναυτική τραγωδία της Αίγινας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, ζητήθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς να επισκεφτούν την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται με σκοπό να την στηρίξουν ψυχολογικά και να επιλύσουν τα πρακτικά προβλήματα νοσηλείας της.

“Γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία, είμαι βέβαιος ότι, μόλις πληροφορηθείτε αυτή την επιστολή μου, θα ικανοποιήσετε το αίτημά μου” καταλήγουν αμφότερες οι επιστολές.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια

Το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν της διαπίστωσης της τραγικής κατάστασης τόσο από άποψη υγείας όσο και από άποψη ψυχολογικής υποστήριξης της εντολέως μας Anastasiia Cherednyk, η οποία είναι ιδιαίτερα πιθανό να χάσει το αριστερό της πόδι εξαιτίας του τραγικού ναυαγίου που έλαβε χώρα στις 16.08.2016 στην Αίγινα, απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ειδικότερα στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά τις κάτωθι συνημμένες επιστολές.

Η εντολέας μου, εκτός του ότι έχει ήδη χάσει τον σύζυγό της και κινδυνεύει να χάσει το αριστερό της πόδι, έχει εγκαταλείψει στην  Ουκρανία το 16 μηνών βρέφος της. Η κυρία αυτή ήρθε αποκλειστικά για τουρισμό στην χώρα μας. Είναι καθηγήτρια Οικονομικών, όπως ήταν και ο σύζυγός της.

Η επιστολή προς τον κ. Πολάκη

Η επιστολή προς την κ. Κουντουρά