Μια περίεργη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα καθώς κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι συνελήφθη τούρκος αξιωματικός στη Σάμο, όπου έφτασε με τζετ σκι. Διαψεύδουν την πληροφορία από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newpost υπήρξε πράγματι σύλληψη τούρκου, ηλικίας περίπου 40 ετών, στο νησί τον οποίο αμέσως ανέλαβε για ανάκριση η ΕΥΠ.

Από εκεί και πέρα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του ούτε εάν πρόκειται για αξιωματικό του τουρκικού στρατού, που μάλιστα προσπαθεί να διαφύγει.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή την οποία επικαλείται η ΕΡΤ διέψευσε ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό στο νησί ή σε άλλο ελληνικό έδαφος.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα» φέρεται να είπε στην ΕΡΤ και αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να παίζονται επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος της χώρας».

Όλα αυτά ενώ η Τουρκία ζητά από την Ελλάδα την έκδοση οκτώ αξιωματικών τους οποίους κατηγορεί για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα και ενώ εκκρεμεί η εξέταση των αιτήσεων ασύλου που έχουν καταθέσει, με την Άγκυρα να εντείνει τις πιέσεις.