current views are: 9

25 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση09:16

Δεν θα παραστεί η Κορακάκη στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη.

Δημοσίευση 09:16’

Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη.

Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη

Όπως δήλωσε στην «Καθημερινή», ο πατέρας και προπονητής της δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση. «Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε» σημείωσε ο Τάσος Κορακάκης. Όπως λέει ο ίδιος, χθες αργά το απόγευμα πληροφορήθηκε από τα sites ότι επρόκειτο να λάβει χώρα η εκδήλωση στο προεδρικό, ωστόσο κανείς δεν τους είχε προσκαλέσει.

Ωστόσο, πηγές του Προεδρικού Μεγάρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν προσκλήθηκε στη σημερινή βράβευση από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Οπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για τον λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για την οργάνωση της εκδήλωσης δεν ήταν υπεύθυνη η προεδρία, αλλά οι εκπρόσωποι της αποστολής.


σχετικα αρθρα