Αίθριος και χωρίς αέρα θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο, καθώς οι πολύ ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο, σταδιακά το Σαββατοκύριακο θα εξασθενήσουν.

Παράλληλα, η θερμοκρασία με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα ανέβει λίγο.

Τέλος, ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα με τοπικές μόνο νεφώσεις στην Κρήτη και τα ηπειρωτικά ορεινά, όπου είναι πιθανό να έχουμε και πρόσκαιρες βροχές.
 
Πιο αναλυτικά το Σάββατο:

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ασθενείς οι άνεμοι και το θερμόμετρο θα δείξει από 21 έως 30 βαθμούς.
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και τη θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.
                                                                                            
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 16 έως 31 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη, τοπικές νεφώσεις και βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 21 έως 29 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα καλός καιρός με παροδική συννεφιά και θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.