Σειρά παρεμβάσεων από τη ΓΣΕΕ στην ΔΕΘ

Σειρά παρεμβάσεων από τη ΓΣΕΕ στην ΔΕΘ

Μια σειρά παρεμβάσεων διοργανώνει η ΓΣΕΕ από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 81ης  ΔΕΘ .

Αναλυτικά: 

α) Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα του ΕΚ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

β) Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα του ΕΚ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με θέμα: «Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση-Η απάντηση του κόσμου της εργασίας». Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν έγκριτοι νομικοί και συνδικαλιστικά στελέχη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

γ) Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο A.D. Imperial Palace, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

δ) Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο και πορεία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνδικάτων εκδόθηκε διακήρυξη-ανακοίνωση, αφίσες, ετοιμάζεται ραδιοφωνικό και διαδικτυακό σποτ, τα οποία θα αποσταλούν στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες για την ενημέρωση, την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο