Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα εν ώρα υπηρεσίας ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργος Διαμαντόπουλος από τέσσερις κουκουλοφόρους​ στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μπενάκη.

Η επίθεση έγινε λίγη ώρα μετά τη λήξη πορείας αντιεξουσιαστών και μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το STAR παρουσιάζει καρέ-καρέ την μεταφορά του Διοικητή της Τροχαίας στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι και το σώμα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες και μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε δεκάδες εξετάσεις ενώ βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Σημειώνεται ότι τον Διοικητή Τροχαίας Αθηνών, επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ενώ ερωτηθείς για την επίθεση στον κ. Διαμαντόπουλο, τόνισε: «Είναι ένα καταδικαστέο γεγονός. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών»

Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρκετά καλή, αν και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση. Καθ όλη τη διάρκεια της ημέράς πλήθος συναδέλφων του τον επισκέφτηκαν για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.