Υπερ-τυχερός παίχτης ΣΚΡΑΤΣ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης βρήκε ένα από τα μεγάλα έπαθλα των 200.000€ του παιχνιδιού 3€ ΣΚΡΑΤΣ «Σήμερα Πληρώνει».

Ο 45χρονος νικητής μας είπε ότι είναι σταθερός παίκτης ΣΚΡΑΤΣ, όπως και άλλων τυχερών παιχνιδιών. Σκοπεύει να αξιοποιήσει τα κέρδη τόσο για να ξεχρεώσει υποχρεώσεις του, όπως και για να πραγματοποιήσει όνειρά του. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο όπως και να κάνει ταξίδι στη Λατινική Αμερική.

Κάθε μέρα «σκρατσάρονται» 90.000 νικητήρια ΣΚΡΑΤΣ που κερδίζουν από μικρά έως μεγάλα έπαθλα. Την προηγούμενη εβδομάδα μόνο, μοιράστηκαν στους νικητές 2.348.000 εκατομμύρια ευρώ. Μεταξύ των νικητών της εβδομάδας ήταν και τρεις ακόμα υπερ-τυχεροί, οι οποίοι με μόλις 2€ έκαστος κέρδισαν από 10.000€, οι δύο στο παιχνίδι «10 το καλό» και ο ένας στο «Γυρίζει και κερδίζει»!

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.