Δυσαρεστημένη με την εικόνα που αντίκρισε στο σκοπευτήριο που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος τις προπονήσεις της στη Δράμα εμφανίζεται  η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη καθώς δηλώνει ότι δεν προλαβαίνει να κάνει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο κύπελο στην Ιταλία.

Προκείται για την πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που η αθλήτρια επισκέπτεται το σκοπευτήριο το οποίο έχει πλέον  γκρεμιστεί.

Σύμφωνα με την ίδια:

«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ... Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο, παρότι ήμουν προετοιμασμένη, έχοντας δει βίντεο και φωτογραφίες. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη. Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία. Ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος ήδη. Έπρεπε ήδη σήμερα να ξεκινήσω προπονήσεις. Γι' αυτό ήρθαμε εδώ σήμερα. Δεν μπορώ να προπονηθώ εδώ όπως βλέπετε, δεν υπάρχει τίποτα! Οπότε, αναγκαστικά θα πάω πίσω τις προπονήσεις μου » δήλωσε η Άννα Κορακάκη στο dramini.gr, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του πατέρα της.