current views are: 5

3 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση05:30

Ο καιρός το Σάββατο – Αναλυτική πρόγνωση

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη και τις απογευματινές ώες στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά

Δημοσίευση 05:30’

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη και τις απογευματινές ώες στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά

Το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη και τις απογευματινές ώες στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς κελσίου ενώ στα ανατολικά και βόρεια του νομού η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 21 και 30 βαθμούς κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι μέχρι το απόγευμα.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες .

Άνεμοι: βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 28 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.