Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σήμερα ο συνήγορος των θυμάτων της τραγωδίας στην Αίγινα Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm, τόνισε ότι υπάρχουν τρεις μάρτυρες που είπαν ότι πάνω στο σκάφος ήταν ένα νεαρό ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια:

Υπήρχαν όμως και τρεις μάρτυρες, που διεσώθησαν, με καλή υγεία και νεαρά άτομα, που λένε ότι πάνω στο σκάφος, ήταν νεαρό ζευγάρι.
Μπορεί να μην ήταν κανείς από αυτούς που λένε, πάνω στο σκάφος, να ήταν και άλλοι άνθρωποι ή και να ήταν και ο κ. Λυκουρέζος, αλλά σίγουρα και ένα ζευγάρι νεαρών, μέχρι 35 ετών. Αυτοί όμως δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά.

Την ίδια στιγμή επανέλαβε ότι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο σκάφος:

Και έρχεται η ίδια η διωκτική Αρχή και εκτός από το ότι του παίρνει αποτυπώματα, (του κ. Λυκουρέζου) δεν βρίσκει αποτυπώματα, (στο τιμόνι) και ακολούθως, αφού δεν βρίσκει αποτυπώματα, στους μάρτυρες που εμφανίζονται μετά από 8-9 ώρες και λένε είμαστε και εμείς μαζί, δεν τους παίρνει πάλι αποτυπώματα, για να αποδειχθεί ότι πράγματι, ήταν εκεί και το κυριότερο από όλα, είτε από το Λυκουρέζο είτε από τους μάρτυρες δεν παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα, για να δούνε αν πράγματι ήταν εκεί, γιατί από το κινητό τηλέφωνο φαίνεται που είσαι, αλλά σε κάθε περίπτωση, άρση τηλεφωνικού απορρήτου, για να δουν σε ποιους τηλεφώνησαν, με ποιους επικοινώνησαν...