current views are: 10

6 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση04:59

Εντοπίστηκαν 900 κιλά ναρκωτικά σε σκάφος στο Μεσολόγγι (Βίντεο – φωτό)

Περίπου 900 κιλά ναρκωτικά κατέσχεσαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος του Μεσολογγίου μετά από καταδίωξη φουσκωτού σκάφους.

Δημοσίευση 04:59’

Περίπου 900 κιλά ναρκωτικά κατέσχεσαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος του Μεσολογγίου μετά από καταδίωξη φουσκωτού σκάφους.

Περίπου 900 κιλά ναρκωτικά κατέσχεσαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος του Μεσολογγίου μετά από καταδίωξη φουσκωτού σκάφους.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των πληρωμάτων του λιμενικού Μεσολογγίου οι οποίοι ολοκλήρωσαν, το βράδυ της Δευτέρας, την καταμέτρηση των ναρκωτικών που πλέον βρίσκονται στο Λιμεναρχείο.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε 10μετρο φουσκωτό, το οποίο κατασχέθηκε και ερευνάται. Σήμερα αναμένονται έρευνες και για τον εντοπισμό των επιβαινόντων στο φουσκωτό αλλά και ο προορισμός των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το onairnews.gr, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού καταδίωξε το φουσκωτό ανοιχτά του Μεσολογγίου, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο χειριστής-μεταφορέας των ναρκωτικών, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έριξε το σκάφος στις εκβολές του ποταμού Ευήνου και εξαφανίστηκε.


σχετικα αρθρα