Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στελέχη του στρατού  στην ΔΕΘ, μαζί με τους υπόλοιπους ενστόλους  όπως έκανε γνωστό το Πανελλήνιο συντονιστικό ενόπλων δυνάμεων.

Μάλιστα καλούν «όλες τις Ενώσεις Στρατιωτικών και όλους τους συναδέλφους στρατιωτικούς να δώσουμε από κοινού το παρών  με πολιτική περιβολή , εκδηλώνοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό μας στα όποια νέα οικονομικά μέτρα προτείνονται και ακούγονται και που αφορούν στο μέλλον μας».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων σε αγαστή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας έμπρακτα το ''ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ'', ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην Πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Το Υπουργείο Οικονομικών οφείλει να συμμορφωθεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να την εφαρμόσει. Η απόφαση αυτή είναι η ΜΟΝΗ που αναφέρεται στην αποκατάσταση των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και είναι η ΜΟΝΗ που μας δικαιώνει».
 
Η συγκέντρωση των ενστόλων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στις 18:00 το απόγευμα, στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους.