Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δράση των δύο παιδόφιλων, ηλικίας 69 και 46 ετών που ασέλγησαν σε βάρος δύο δεκάχρονων κοριτσιών και συνελήφθησαν σε Περιστέρι και Άγιο Ιωάννη Ρέντη την περασμένη Δευτέρα απο αστυνομικούς της ασφάλειας. Το NewPost αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δράσης τους.
 
Ο 69χρονός διατηρεί φωτογραφείο στο Περιστέρι και απο τα Χριστούγεννα του 2015, είχε δημιουργήσει χώρο στο πατάρι της επιχείρησης προκειμένου να ασελγεί στην ανήλικη δίνοντάς της απο 5 έως 20 ευρώ την φορά. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του μετά απο ανώνυμη καταγγελία που υποστήριζε πως  εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια. Όπως προέκυψε με τον ίδιο τρόπο είχε καταφέρει στο παρελθόν να πείσει μια 13χρονη, ξαδέλφη της 10χρονης να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του.
 
Στην περίπτωση του 46χρονου προέκυψε πως στις 6 Αυγούστου είχε πάει για μπάνιο με την δεκάχρονη κόρη της πρώην συντρόφου του και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις μέσα στη θάλασσα και στην συνέχεια στο σπίτι του ζευγαριού.

Η μητέρα της δεκάχρονης πληροφορήθηκε απο την κόρη της τα όσα ο 46χρονος έκανε σε βάρος της και άμεσα ενημέρωσε τις αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθη μετά απο έρευνα το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.  

Σε βάρος του 46χρονου εκκρεμεί απο τον Απρίλιο ακόμη μια καταγγελία πρώην συντρόφου του η οποία τον κατηγορεί πως ασέλγησε και στην κόρη της.