current views are: 9

9 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:26

Πάνω από 30 οχήματα εγκλωβισμένα λόγω νεροποντής- Ακινητοποιήθηκαν και τρένα

Ακινητοποιημένα στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Κλεινοβού είναι αυτή την ώρα τέσσερα αυτοκίνητα λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή.

Δημοσίευση 18:26’
Πυροσβεστική

Ακινητοποιημένα στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Κλεινοβού είναι αυτή την ώρα τέσσερα αυτοκίνητα λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί αυτή την ώρα σχεδόν 35 οχήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Ειδικότερα 30 οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί στην εθνική οδό Λαμίας – Λιανοκλαδίου, στην περιοχή Αμμούρι, και επί τόπου έχουν σπεύσει για να απεγκλωβίσουν τον κόσμο 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ερπυστριοφόρο.

Την ίδια ώρα ακιντοποιημένα είναι άλλα τέσσερα οχήματα στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Κλεινοβού και για τον απεγκλωβισμό τους επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα ερπυστριοφόρο.

Επίσης, διακόπηκε και η κυκλοφορία των τρένων. Όπως μεταδίδει το lamiareport δυο τρένα που κινουταν από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα έχουν ακινητοποιηθεί. Το ένα στη Στύρφακα και ένα άλλο στο Δομοκό. Επίσης το τρένο που πήγαινε από Αθήνα – Θεσσαλονίκη σταμάτησε στο Λιανοκλάδι μέχρι νεωτέρας. Ο ΟΣΕ θα μεταφέρει τους επιβάτες με λεωφορεία μέχρι να καθαριστούν οι γραμμές που πλημμυρισαν σε διάφορα σημεία της Φθιώτιδας.

Στους δρόμους προς Δομοκό και προς Μπράλο, υπάρχουν μικρές κατολισθήσεις και έχουν πέσει πέτρες μέσα στο δρόμο και γι αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.


σχετικα αρθρα