Δεν τους έφτανε η μια φορά που έκλεψαν, ήθελαν και δεύτερη, αλλά αυτή ήταν και η φαρμακερή.

Ο λόγος για τρία άτομα ηλικίας 19, 38 και 36 ετών συνελήφθησαν για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ηράκλειο, καθώς είχαν διαρρήξει δύο φορές το ίδιο κατάστημα.

Ειδικότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, ένας άγνωστος νεαρός μπήκε σε κατάστημα στο Ηράκλειο και άρπαξε δύο κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 500 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι διωκτικές αρχές που ενημερώθηκαν για την κλοπή άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση και πολύ γρήγορα, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου, κατέληξαν εξιχνιάζοντας την κλοπή, ότι ένας 19χρονος ήταν που άρπαξε τις δύο συσκευές, ενώ ένας 38χρονος ήταν που τον βοήθησε να διαφύγει.

Στη συνέχεια όμως, οι δύο συνεργοί πούλησαν το ένα από τα δύο κλεμμένα τηλέφωνα σε έναν 36χρονο.

Οι τρεις τους, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα τηλέφωνα τα οποία και επιστράφηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι στις 25.08.2016, ο 19χρονος με τον 38χρονο με τον ίδιο τρόπο, είχαν διαπράξει ακόμα μία κλοπή στο ίδιο κατάστημα, αφαιρώντας ένα tablet χρηματικής αξίας 400 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια πούλησαν σε έναν 33χρονο. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου.