Έριξαν μπογιές στα γραφεία του Σώρρα στην Τρίπολη (Φωτό)

Έριξαν μπογιές στα γραφεία του Σώρρα στην Τρίπολη (Φωτό)

Τα πάνω-κάτω έφεραν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης στο γραφείο του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Τρίπολη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 το πρωί, ενώ οι  δράστες πετώντας κόκκινες μπογιές και σπάζοντας τις τζαμαρίες  προκάλεσαν ζημιές τόσο στο εσωτερικό, όσο και στη πρόσοψη  των γραφείων. 

  

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» Τρίπολης, με γραπτή δήλωσή της ανέφερε ότι κατέθεσε μήνυση στην ασφάλεια κατά αγνώστων, «που με περίσσεια, θρασύτητα και απρόκλητα δημιούργησαν υλικές ζημιές στα γραφεία μας».

Η Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης σε ανακοίνωση της κατήγγειλε μεν το περιστατικό, προαναγγέλλει δε την επόμενη δράση της, η οποία τοποθετείται στις 25 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τιμήσουν τις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης.

Ποιος είναι ο Αρτέμης Σώρρας

Διθυραμβικά σχόλια προκάλεσε η φυσιογνωμία του Αρτέμη Σώρρα γεγονός που οφείλεται στις βαρύγδουπές δηλώσεις του ίδιου, αλλά και τις εξωφρενικές θεωρίες για μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Για την ιστορία, η τράπεζα Banque d'Orient ιδρύθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την Nationalbank für Deutschland το 1904, αλλά σχεδόν αμέσως αποχώρησαν οι Γερμανοί από το σχήμα. Η τράπεζα συνέχισε και είχε 3 υποκαταστήματα, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη και Αλεξάνδρεια.

Εντύπωση προκάλεσε ακόμη ένα κατόρθωμα του κ. Σώρρα ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, προσπαθώντας να τον εξαπατήσει ότι διαθέτει τα δισ. για να αποπληρώσει το χρέος της χώρας. 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο