Τα πάνω-κάτω έφεραν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης στο γραφείο του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Τρίπολη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 το πρωί, ενώ οι  δράστες πετώντας κόκκινες μπογιές και σπάζοντας τις τζαμαρίες  προκάλεσαν ζημιές τόσο στο εσωτερικό, όσο και στη πρόσοψη  των γραφείων. 

  

Η «Ελλήνων Συνέλευσις» Τρίπολης, με γραπτή δήλωσή της ανέφερε ότι κατέθεσε μήνυση στην ασφάλεια κατά αγνώστων, «που με περίσσεια, θρασύτητα και απρόκλητα δημιούργησαν υλικές ζημιές στα γραφεία μας».

Η Ελλήνων Συνέλευσις Τρίπολης σε ανακοίνωση της κατήγγειλε μεν το περιστατικό, προαναγγέλλει δε την επόμενη δράση της, η οποία τοποθετείται στις 25 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τιμήσουν τις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης.

Ποιος είναι ο Αρτέμης Σώρρας

Διθυραμβικά σχόλια προκάλεσε η φυσιογνωμία του Αρτέμη Σώρρα γεγονός που οφείλεται στις βαρύγδουπές δηλώσεις του ίδιου, αλλά και τις εξωφρενικές θεωρίες για μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Για την ιστορία, η τράπεζα Banque d'Orient ιδρύθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την Nationalbank für Deutschland το 1904, αλλά σχεδόν αμέσως αποχώρησαν οι Γερμανοί από το σχήμα. Η τράπεζα συνέχισε και είχε 3 υποκαταστήματα, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη και Αλεξάνδρεια.

Εντύπωση προκάλεσε ακόμη ένα κατόρθωμα του κ. Σώρρα ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, προσπαθώντας να τον εξαπατήσει ότι διαθέτει τα δισ. για να αποπληρώσει το χρέος της χώρας.