current views are: 9

14 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:42

Η απίστευτη ιστορία του 78χρονου που αγνοούνταν στην Ηλεία (Βίντεο)

O 78χρονος Θεόδωρος Πατσούρης μίλησε για την περιπέτεια του και δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι τελικά θα σωθεί.

Δημοσίευση 15:42’

O 78χρονος Θεόδωρος Πατσούρης μίλησε για την περιπέτεια του και δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι τελικά θα σωθεί.

«Ίσως το ότι είχα κάνει 12 χρόνια στο στρατό να βοήθησε» δήλωσε από το κρεβάτι της ορθοπεδικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ο 78χρονος που εντοπίστηκε ζωντανός σε χαράδρα έπειτα από πέντε ημέρες.

Ο Θεόδωρος Πατσούρης, βρέθηκε ζωντανός εντός του οχήματος του πέντε ημέρες μετά την εξαφάνιση του. Σύμφωνα με το ilialive .gr, ο78χρονος άντρας ταξίδευε προς Αθήνα μέσω Τρίπολης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να βρεθεί  μέσα στο ρέμα.

Αυτό το ατύχημα χτύπησε ελαφρά τα πόδια του καθώς τινάχτηκε στη θέση του συνοδηγού. Γλίτωσε λοιπόν τον σοβαρό τραυματισμό εκεί. Γλίτωσε από τα νερά που λόγω των καταιγίδων που έπληξαν την περιοχή, κατέβαιναν στο ρέμα. Γλίτωσε από την απειλή άγριων ζώων, κυρίως τρωκτικών. Άντεξε χωρίς νερό και τροφή, πέντε ημέρες εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο. Το ότι τον εντόπισε εντελώς τυχαία ένας νεαρός βοσκός που ειδοποίησε άλλους πολίτες και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ένα μικρό θαύμα. Ακόμα και ο ίδιος δεν περίμενε πως μπορούσε να σωθεί, να τον εντοπίσει κάποιος, όσο περνούσαν οι ημέρες.

Το ίδιο πίστευε και η αδερφή του Όλγα, που σε δηλώσεις της το μεσημέρι της Δευτέρας μας είπε ακριβώς αυτό: πως δεν πιστεύει ότι θα βρεθεί ζωντανός.

Ωστόσο οι συγγενείς της την μετέφεραν στο σημείο μόλις βρέθηκε ο αδερφός της και με δάκρυα στα μάτια παρακολουθούσε την επιχείρηση διάσωσης. Αλλά και ο αδερφός του Βασίλης είχε πει από την πρώτη στιγμή, πως αυτό που πίστευε ότι είχε συμβεί ήταν ένα ατύχημα και έπειτα η εγκληματική ενέργεια…

Το αυτοκίνητο είχε εγκλωβιστεί στις τρεις από τις τέσσερις πόρτες και μόνο μια πόρτα πίσω από τη θέση του οδηγού ήταν δυνατόν να ανοίξει για να βγει ο 78χρονος, που όμως λόγω του ότι είχε πέσει σε άλλο σημείο και το όχημα βρισκόταν σε σχεδόν κάθετη θέση, δεν ήταν δυνατό για τον ίδιο να κάνει κινήσεις.

«Δεν πίστευα ότι θα με βρουν»

O Θεόδωρος Πατσούρης που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, τόνισε σε δήλωσή του πως και ο ίδιος δεν περίμενε να σωθεί.

«Δεν πίστευα ότι θα με βρουν. Μέσα στο αυτοκίνητο κουβαλούσα κάποια τσουβάλια που πλάκωσαν το πόδι μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήταν κανένας εκεί όταν έπεσα. Δεν πίστευα ότι θα με βρουν. Δεν είχα τίποτα ούτε νερό ούτε φαγητό… Ίσως το ότι είχα κάνει 12 χρόνια στο στρατό να βοήθησε…» είπε ο 78χρονος, που ευχαρίστησε όσους κινητοποιήθηκαν για να τον βρουν και φυσικά την οικογένειά και τα αδέρφια του.

 


σχετικα αρθρα