Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της φοιτήτριας Μαρίας Νέστορα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 27 Αυγούστου. Η νεαρή εστεμμένη είχε εξομολογηθεί στους οικείους της πως αντιμετώπιζε κάποια προσωπικά προβλήματα, για αυτό και είχε διαγράψει τον λογαριασμό της στο Facebook ενώ η μητέρα της την είδε για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου στις 27 Αυγούστου

Το απόγευμα εκείνης της ημέρας η μητέρα της είχε πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, όταν επέστρεψε στο σπίτι, η κοπέλα είχε εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ούτε ένα σημείωμα... Η 27χρονη καλλονή, που έμενε μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια,  είχε εμφανίσει προβληματική συμπεριφορά λίγες ημέρες πριν απο την εξαφάνισή της. 

Όπως ανέφερε ο πατέρας της στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, " η Μαρία δεν είχε απαντήσει στα μηνύματα με τα οποία της ευχόμασταν χρόνια πολλά για τον 15Αύγουστο, μας ανησύχησε αυτό.  

Αμέσως η μητέρα της που ζει με τον άντρα της στο Κίεβο, πήρε αεροπλάνο και έφτασε στην Αθήνα. Όταν ήρθε στη χώρα μας, συνάντησε την κόρη της που ήταν "σκια" του παλιού της εαυτού. Όπως της εξομολογήθηκε η νεαρή, "την απειλούσαν κάποιοι χάκερ και φοβόταν". 

Η τελευταία επικοινωνία της μάνας με την κόρη ήταν αργά το βράδυ της εξαφάνισής της, τότε σε μια γρήγορη τηλεφωνική επικοινωνία, η Μαρία της είπε " Μαμά είμαι καλά εδώ, μην ανησυχείς, καληνύχτα". 

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν, το τηλέφωνό της "νέκρωσε" και πλέον ο φόβος για την τύχη της κοπέλας είναι έκδηλος. Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται για την ώρα στο "σκοτάδι", σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Οι γονείς της αναμένουν με αγωνία πάνω απο το τηλέφωνο για ένα νέο της εξαφανισμένης καλλονής.