Μορφή "χιονοστιβάδας" έχουν λάβει το τελευταίο διάστημα οι τηλεφωνικές απάτες με δήθεν τροχαία ατυχήματα στα οποία εμφανίζονται ως υπαίτιοι παιδιά οικογενειών στον Βόλο.

Οι απατεώνες προσποιούνται τους αστυνομικούς και ζητούν χρήματα για να μην έχουν συνέπειες οι υποτιθέμενοι θύτες τροχαίων, μέχρι στιγμής έχουν ανησυχήσει περισσότερα απο 40 άτομα τα οποία προσπάθησαν να εξαπατήσουν.

Σε μια μάλιστα περίπτωση οι απατεώνες φαίνεται να παρακολουθούσαν το υποψήφιο θύμα τους καθώς μόλις έφυγε απο το πατρικό της σπίτι, κάλεσαν την μητέρα της και υποστήριξαν πως η κόρη της είχε τροχαίο καθώς πήγαινε στο σπίτι της στα Μελισιάτικα, εκεί όπου πράγματι κατοικεί!

Σε μία άλλη περίπτωση οι επιτήδειοι ήταν μάλλον άτυχοι καθώς τηλεφώνησαν σε σπίτι στο κέντρο της πόλης, όπου κατοικούν το ανδρόγυνο με τον γιο τους και οι απατεώνες ζητούσαν χρήματα για ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη...η κόρη του ζευγαριού η οποία δεν υπάρχει! Μάλιστα όταν ο γιος της οικογένειας ζήτησε εξηγήσεις, οι δράστες ξεκίνησαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν!

Σε επικοινωνία του θύματος με το τμήμα ασφαλείας του Βόλου, ο αστυνομικός στο άκουσμα της καταγγελίας, απάντησε χαριτολογώντας "καλώς ήρθες στο κλάμπ" και αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον 40 άτομα έχουν καταγγείλει την δράση των επιτήδειων με την τηλεφωνική απάτη.