current views are: 12

16 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:25

Οι «διακοπές» της φοιτήτριας στο Λουτράκι και τα 29.000 δολάρια

Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας, βρέθηκε και μάλιστα είναι απολύτως καλά στην υγεία της στο ξενοδοχείο Petit Palais, στις 9:30, η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ.

Δημοσίευση 08:25’

Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας, βρέθηκε και μάλιστα είναι απολύτως καλά στην υγεία της στο ξενοδοχείο Petit Palais, στις 9:30, η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ.

Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας, βρέθηκε και μάλιστα είναι απολύτως καλά στην υγεία της στο ξενοδοχείο Petit Palais, στις 9:30, η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, Μαρία Νέστορα που είχε εξαφανιστεί από τις 27 Αυγούστου.

Τη νεαρή φοιτήτρια, αναγνώρισε, μία κοπέλα σε μπαρ που επισκεπτόταν, από τις φωτογραφίες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα. Η Μαρία Νέστορα μεταφέρθηκε στο Α.Τ Λουτρακίου, όπου ενημερώθηκαν οι γονείς της για να την παραλάβουν. 

Η 27χρονη, είχε μαζί της 29.000 δολάρια, τα οποία όπως υποστηρίζει τα πήρε για να τα προστατεύσει από τους γονείς της. Σύμφωνα με μαρτυρίες, συμπεριφερόταν, σαν να ήταν σε διακοπές, όπως ισχυρίστηκε και η ίδια. Είχε δώσει στην υποδοχή του ξενοδοχείου που διέμενε το πραγματικό της όνομα, ενώ συνήθιζε να βγαίνει το μεσημέρι και να επιστρέφει το βράδυ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η νεαρή εστεμμένη είχε εξομολογηθεί στους οικείους της πως αντιμετώπιζε κάποια προσωπικά προβλήματα, για αυτό και είχε διαγράψει τον λογαριασμό της στο Facebook ενώ η μητέρα της την είδε για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου στις 27 Αυγούστου

Το απόγευμα εκείνης της ημέρας η μητέρα της είχε πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, όταν επέστρεψε στο σπίτι, η κοπέλα είχε εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ούτε ένα σημείωμα… Η 27χρονη καλλονή, που έμενε μόνιμα στην Αθήνα τατελευταία 10 χρόνια,  είχε εμφανίσει προβληματική συμπεριφορά λίγες ημέρες πριν απο την εξαφάνισή της. 

Όπως ανέφερε ο πατέρας της στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, ” η Μαρία δεν είχε απαντήσει στα μηνύματα με τα οποία της ευχόμασταν χρόνια πολλά για τον 15Αύγουστο, μας ανησύχησε αυτό.  

Αμέσως η μητέρα της που ζει με τον άντρα της στο Κίεβο, πήρε αεροπλάνο και έφτασε στην Αθήνα. Όταν ήρθε στη χώρα μας, συνάντησε την κόρη της που ήταν “σκια” του παλιού της εαυτού. Όπως της εξομολογήθηκε η νεαρή, “την απειλούσαν κάποιοι χάκερ και φοβόταν”. 

Η τελευταία επικοινωνία της μάνας με την κόρη ήταν αργά το βράδυ της εξαφάνισής της, τότε σε μια γρήγορη τηλεφωνική επικοινωνία, η Μαρία της είπε ” Μαμά είμαι καλά εδώ, μην ανησυχείς, καληνύχτα”. 

 


σχετικα αρθρα