Ένα ζευγάρι Ρουμάνων κρύβεται πίσω από τη φρικτή δολοφονία ενός 84χρονου, η σορός του οποίου είχε βρεθεί πριν από δύο χρόνια τεμαχισμένη και απανθρακωμένη δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι ηλικίας 37 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Κατά τη σύλληψή της στη Ρουμανία, η 37χρονη «έδωσε» τον άνδρα της, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης στην Ελλάδα για άλλο αδίκημα, ενώ για τη γυναίκα αναμένεται η έκδοσή της στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του 84χρονου είχε συλληφθεί και μία 44χρονη σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ό ίδιος και διαμερίσματα του οποίου είχε παραχωρήσει-ενοικιάσει στους δράστες.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της 24ης Σεπτεμβρίου του 2014, όταν πυροσβέστες κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη διασταύρωση της Στ. Σαράφη με τη Μούδρου, στο Αιγάλεω. Τότε είχαν βρει τον 84χρονο με εγκαύματα στο επάνω μέρος του σώματος, κομμένο στη μέση με ακρωτηριασμένα και τα δύο χέρια από τους καρπούς και κάτω. 

Από την έρευνα είχε προκύψει πως οι κατηγορούμενοι δολοφόνησαν τον 84χρονο μέσα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και απόθεσαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.