current views are: 6

16 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:46

Nτοκουμέντο με τη λησταρχίνα της Μαλεσίνας – Η αντιτρομοκρατική θεωρεί πως είναι η Πόλα Ρούπα (Βίντεο)

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει η γυναίκα που συμμετείχε στη ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών ενδέχεται να είναι η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

Δημοσίευση 18:46’

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει η γυναίκα που συμμετείχε στη ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών ενδέχεται να είναι η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει η μια εκ τωνβ γυναικών που συμμετείχαν στη ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών ενδέχεται να είναι η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

Το «STAR» εξασφάλισε φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας, τη στιγμή που γινόταν η ληστεία που τελικά απέφερε στους τρεις δράστες 180.000 ευρώ.

Στο μεταξύ οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ παράλληλα τα κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής αναζητούν μαρτυρίες πολιτών που έχουν σχετικές πληροφορίες για την παρουσία αγνώστων στην περιοχή ατόμων ή τυχόν ύποπτες κινήσεις. Εξετάζοντας πλάνο- πλάνο το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της προσπαθώντας μέσα από τουςσωματότυπους να αναγνωρίσουν  τα άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στην ληστεία.

Με βάσει τον τρόπο δράσης παλαιότερων τρομοκρατικών οργανώσεων, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν δεδομένο πως «υπήρχε ομάδα υποστήριξης, η οποία θα αναλάμβανε δράση να κάτι δεν πήγαινε σωστά στην ληστεία». Δεδομένο επίσης, θεωρείται το γεγονός πως η Πόλα Ρούπα έχει ξεκινήσει να αναδιοργανώνει μια ομάδα αντάρτικου πόλης. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν αυτή η ομάδα αποτελείτε από νέα μέλη ή αν πρόκειται για ασύλληπτα μέλη τουΕπαναστατικού Αγώνα.

Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν τα 3 άτομα, εντοπίστηκε σε ελαιώνα στονεπαρχιακό δρόμο Λάρυμνας-  Κόκκινου. Οι δράστες έσβησαν τα ίχνη τους ρίχνοντας χλωρίνη. Αναμένεται να μεταφερθεί στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για περαιτέρω εξετάσεις.


σχετικα αρθρα