Μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε φοιτήτριες στη Μόρια, ακόμη μια καταγγελία έρχεται να δώσει περεταίρω έκταση στο θέμα που προκάλεσε αίσθηση στη τοπική κοινωνία.

Αυτή την φορά, θύμα ήταν μια δημοσιογράφος η οποία δέχθηκε επίθεσή από έναν 70χρονιο ακροδεξιό την οποία γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στο facebook περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Κέντρο Κράτησης.

Πρόκειται για την Ανθή Παζιανού η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι πέρα από την επίθεση που δέχθηκε, ο ίδιος άνθρωπος χτύπησε και τρεις γυναίκες από τη Συρία με τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ τάχθηκε κατά μελών ΜΚΟ.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Η κατάσταση ξεφεύγει και το σκηνικό είναι στημένο

Ήμουν στη Μόρια για να δω τα επεισόδια, έξω από το Κέντρο Κράτησης. Φεύγοντας με τ αμάξι είδα στο δρόμο έναν άντρα άνω των 70 να σηκώνει το χέρι του σε τρεις γυναίκες από τη Συρία με τα τέσσερα παιδιά τους!

Του φώναξα "τι κάνεις ρε εκεί;" Και μου απάντησε: "Μην το συνεχίζεις γιατί θα γ@@@ εσένα. Αυτές οι π@@@@πρέπει να φύγουν από δω"

"Ασε τις γυναίκες ήσυχες ρε" του λέω

Ήρθε στο αμάξι ενώ ήμουν εν κινήσει και μου τράβηξε τα μαλλιά. Άνοιξα την πόρτα για να τον απωθήσω και συγχρόνως έκανα νόημα στις γυναίκες να μπουν γρήγορα στ αμάξι να ξεφύγουν.

Πριν λίγο έμαθα ότι δύο άνω των 70 την έπεσαν σε μέλη ΜΚΟ και τους είπαν να μη φοράν αυτά τα μπλουζάκια και να φύγουν από το νησί.