current views are: 22

19 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:42

Έκαναν τεστ DNA στο γιο του οδηγού του εκσκαφέα για να δουν αν είναι ο μικρός Μπεν!

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα Sun.

Δημοσίευση 14:42’

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα Sun.

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα Sun.

Όπως μεταδίδει το tabloid, ο γιος του οδηγού του εκσκαφέα που κατά μία εκδοχή σκότωσε τον μικρό Βρετανό, δέχτηκε εξέταση DNA από τις βρετανικές αρχές για να διαπιστωθεί εάν είναι ο ίδιος ο μικρός Μπεν!

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο Μπεν είχε μπλε μάτια και ήταν ξανθός, και γω είμαι Έλληνας, έχω σκούρα μαλλιά και μάτια. Πίστευα πως τρελάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα Sun.

Ο Βαλάντης Μπάρκας, είναι σίγουρος πως ο πατέρας του που πέθανε πέρυσι από καρκίνο του στομάχου είναι αθώος. Όπως είπε:

Εάν έκανε κάτι τέτοιο, θα έβλεπα την ενοχή στα μάτια του. Ήταν αθώος όπως ένα μωρό παιδί.

Αλλά και η σύζυγος του τον περιγράφει στη Sun ως έναν καλό άνθρωπο. «Ο σύζυγός μου δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπεν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως όπως μετέδωσε η εφημερίδα Daily Mirror, ένας άνδρας που δήλωσε φίλος του οδηγού της JCB Κωνσταντίνου Μπάρκα υποστήρισε στην αστυνομία πως ο Μπάρκας ίσως ευθύνεται για τον θάνατο του Μπεν. Το συγκεκριμένο όνομα δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει στις έρευνες για τον Μπεν. Το 2012 ο ίδιος ο Μπάρκας, είχε παραδεχτεί στην αστυνομία πως ίσως, κατά λάθος, να είχε θάψει το παιδί ενώ έσκαβε σε ένα χωράφι. Τότε, είχε υποστηρίξει πως την ημέρα που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν είχε σκάψει ένα χαντάκι σε απόσταση 15 μέτρων από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού.

«Νιώθω διαφορετικά πια. Είμαι τρομοκρατημένη. Νομίζω ότι η αστυνομία πιστεύει πως θα βρουν τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός» δήλωσε η μητέρα του Μπεν στην εφημερίδα. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια που παραδέχεται πως ίσως ο γιος της να έχει πεθάνει.

Δεν έκρυψε πως φοβάται ότι «θα πεθάνει από το σοκ ή από καρδιά αν μάθει πως ο Μπεν είναι νεκρός. «Δεν υπάρχει ένα ακριβώς σημείο όπου θα ψάξουν. Μου είπαν ότι είναι σίγουροι για την πληροφορία. Δεν αναζητούν πια έναν ζωντανό. Η αστυνομία αναμένεται να ψάξουν σε δυο σημεία όπου το 1991 είχε πετάξει μπάζα ο Μπάρκας και οι οποίες το 2012 δεν είχαν ερευνηθεί.


σχετικα αρθρα