current views are: 6

20 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:39

Εδώ θα ψάξουν για τα οστά του μικρού Μπεν (φωτό)

Επιστρέφουν στην Κω για νέες έρευνες οι βρετανικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια. 

Δημοσίευση 14:39’

Επιστρέφουν στην Κω για νέες έρευνες οι βρετανικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια. 

Επιστρέφουν στην Κω για νέες έρευνες οι βρετανικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια, και να ρίξουν φως στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι βρετανοί ερευνητές θέλουν να ψάξουν ένα οικόπεδο πίσω από το σπίτι. Μάλιστα, φέρεται να έχουν εντοπίσει έναν ελαιώνα, όπου πιστεύουν ότι μπορεί να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, σε μικρή απόσταση από το αγρόκτημα όπου έμενε με την οικογένειά του.

Οι έρευνες αυτές θα πραγματοποιηθούν εν μέσω των ισχυρισμών ότι ο μικρός Μπεν μπορεί να χτυπήθηκε από τον εκσκαφέα και να θάφτηκε στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία του South Yorkshire, που πραγματοποιεί νέα έρευνα 1 εκατ. λιρών για να λύσει το μυστήριο, έχει ήδη πει στη μητέρα να είναι προετοιμασμένη για τα χειρότερα. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Daily Mirror, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δήλωσε ότι επικοινώνησαν μαζί του αστυνομικοί για να του ζητήσουν άδεια.

«Με πήραν πρόσφατα και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να σκάψουν τη γη. Ζήτησαν άδεια για να σκάψουν. Προφανώς συμφώνησα. Δεν νομίζω όμως ότι θα βρουν τον μικρό Μπεν. Απλά ελπίζω να είναι ζωντανός κάπου και η μητέρα του να τον ξαναβρεί. Θα ήταν υπέροχο να συμβεί κάτι τέτοιο», σημείωσε ο 33χρονος Stefano Troumouhis.

 


σχετικα αρθρα