current views are: 5

21 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:17

Νέο βίντεο από την πτώση του Απάτσι – Αδιευκρίνιστα τα αίτια

Δεκάδες βίντεο ανεβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο από την πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι χθες το πρωί στον Στρυμονικό Κόλπο. 

Δημοσίευση 06:17’

Δεκάδες βίντεο ανεβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο από την πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι χθες το πρωί στον Στρυμονικό Κόλπο. 

Δεκάδες βίντεο ανεβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο από την πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι χθες το πρωί στον Στρυμονικό Κόλπο

Το ελικόπτερο κατέπεσε από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της Διακλαδικής Άσκησης “ΣΑΡΙΣΑ 2016”. 

Στο σημείο δεκάδες πολίτες αλλά και στρατιωτικοί παρακολουθούσαν τις πτήσεις των ελικοπτέρων και κάποιοι τις μαγνητοσκοπούσαν. 

Ωστόσο τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν φαίνεται να βοηθούν ιδιαίτερα τους εμπειρογνώμονες προκειμένου να βγάλουν συμπέρασμα για τα αίτια της πτώσης αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι δεν υπήρχε σοβαρή μηχανική βλάβη

Πλέον οι εμπειρογνώμονες εξετάζουν αν πρόκειται για απώλεια ισχύος στον κινητήρα ή ανθρώπινο λάθος ενώ ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι το ελικόπτερο πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος με μεγάλη ταχύτητα. 

Σημειώνεται ότι οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα ο ένας κατάφερε και βγήκε μόνος του δευτερόλεπτα μετά την πτώση από την άτρακτο ενώ ο δεύτερος χρειάστηκε τη βοήθεια στρατιωτικών που βρίσκονταν στο σημείο. 

Αυτή την ώρα έχει ολοκληρωθεί η ανάσυρση της ατράκτου και πραγματοποιείται η μεταφορά της. 


σχετικα αρθρα