Διεκόπη η έναρξη της διαδικασίας, της δίκης της 4χρονης Άννυ, για την Παρασκευή μετά την αιφνίδια παραίτηση από την υπεράσπιση του Ναζιφ Αχμέντοφ της συνηγόρου του Γιάννας Παναγοπούλου.

Η δικηγόρος του Ναζίφ Αχμέντοφ, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τον πατέρα της 4χρονης Σάββα Μπακαρτζιεβ τη σκότωσαν και την τεμάχισαν, δήλωσε στο δικαστήριο: «μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες στις φυλακές Κορυδαλλού, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτηση μου από την υπεράσπισή του». Η κ. Παναγοπούλου αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα αποχαιρετώντας τον έως σήμερα εντολέα της με ένα φιλί.

Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους η συνήγορος ανέφερε πως «κάτι άλλαξε», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τίποτα περισσότερο.

Το δικαστήριο προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρου στον κατηγορούμενο με τον πρόεδρο να του διευκρινίζει πως αν τον "αρνηθεί", η διαδικασία θα επαναληφθεί με δεύτερο διορισμό και αν υπάρξει και άλλη άρνησή του, η δίκη θα συνεχιστεί χωρίς να εκπροσωπείται από υπερασπιστή.

Ο κατηγορούμενος απάντησε ότι "για σήμερα" δέχεται το διορισθέντα συνήγορο «αλλά για την επόμενη φορά θα διορίσω εγώ δικό μου» προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του δικαστηρίου που σε έντονο ύφος του είπε:

«Εδώ δεν είναι παιδική χαρά. Έχετε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις, δεν μπορείτε να εμπαίζετε το δικαστήριο».

Ο κατηγορούμενος απάντησε πως «θέλει λίγο χρόνο» για να ακούσει τον πρόεδρο να του επισημαίνει πως σε κάθε περίπτωση, ο συνήγορος του θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για το περιεχόμενο της δικογραφίας, την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να συνεχιστεί κανονικά η δίκη.

Λίγο πριν τη διακοπή της δίκης, ο πρόεδρος και πάλι επισήμανε, με αυστηρό ύφος, στον κατηγορούμενο: «Δεν είναι καφενείο εδώ, είναι Μικτό Ορκωτό. Δεν παίζουμε ... μην έρθετε την Παρασκευή και ζητήσετε νέα διακοπή. Να διορίσετε σήμερα δικηγόρο για να ενημερωθεί», υπογραμμίζοντας πως στις αρχές Νοεμβρίου λήγουν τα 18μηνα προσωρινής κράτησης του πατέρα αλλά και της μητέρας της άτυχης 'Αννυ που,επίσης, κάθονται στο εδώλιο.