Επιχείρηση μίνι-καζίνο είχαν στήσει ένας 27χρονος μαζί με μια 51χρονη γυναίκα η οποία αναζητείται από τις Αρχές.

Η οικονομική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, ενώ σε βάρος του ίδιου και της συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παιχνίδια και της προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας με σκοπό την αποφυγή ελέγχων από τις διωκτικές Αρχές. Η είσοδος στο κατάστημα γινόταν από πόρτα ασφαλείας, ενώ είχε τοποθετηθεί και τεθεί σε λειτουργία ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, αποτελούμενο από κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για την επιτήρηση του χώρου. Από την έρευνα που έγινε στο χώρο διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί δεκαεννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με λογισμικό τυχερών παιχνιδιών, καθώς και τέσσερα παιγνιομηχανήματα.

Παράλληλα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν επτά κάμερες εξωτερικά και εντός του καταστήματος, οθόνη, εκατό μάρκες διαφόρων χρωμάτων και ποσών και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.