Να διπλοπαρκάρουν χωρίς να φοβούνται ότι θα βρουν τα αυτοκίνητά τους χωρίς πινακίδες μπορούν οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη μέχρι να ανασταλεί η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ που κρατά καθηλωμένα τα αστικά λεωφορεία της πόλης.

«Αναστέλλεται ο προγραμματισμός μας, μέχρις ότου να διευθετηθεί το θέμα με τον ΟΑΣΘ που ταλαιπωρεί την πόλη. Υπάρχουν τα συνεργεία μας στους δρόμους, αλλά θα δείξουμε μια ευαισθησία. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήνουμε ατιμώρητους τους οδηγούς Ι.Χ. που προχωρούν σε παραβάσεις που "βγάζουν μάτι"», δήλωσε στο "Πρακτορείο 104,9 fm" ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Λευτέρης Κιοσέογλου.

Από σήμερα οι δημοτικοί αστυνομικοί επρόκειτο πέρα από τα ροζ χαρτάκια των κλήσεων να προχωρούσαν στην αφαίρεση πινακίδων από τα διπλοσταθμευμένα οχήματα που εμποδίζουν την κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, από τα παράνομα παρκαρισμένα με ξένες πινακίδες, καθώς επίσης και από αυτά που σταθμεύουν στις ειδικές θέσεις των τουριστικών λεωφορείων μπροστά στον Λευκό Πύργο.