Για δέκατη ημέρα θα ταλαιπωρηθεί το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, αφού θα παραμείνει, χωρίς λεωφορεία λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην εργασία τους, εάν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών που τους οφείλονται.

Μάλιστα σήμερα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10.30,  έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ, στην οδό Παπαναστασίου.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, στο σχετικό κάλεσμα, αναφέρουν: «Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης, στην όποια κατοικούμε. Συμπολίτες, συμπολίτισσες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε, γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ, ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν».