Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί οι έρευνες στη Φωκίδα για τον εντοπισμό ενός 21χρονου κοντά στο Λευκαδίτι Φωκίδας, ο οποίος έχει χαθεί από χθες βράδυ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τις έρευνες εκτός από τους συγγενείς τους εθελοντές, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς, συμμετέχει και ειδικός σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία, που έχει πάει στην περιοχή με δυο άνδρες.

Ο νεαρός μαζί με τον 52χρονο θείο του είχαν πάει την Κυριακή βόλτα στο βουνό και συγκεκριμενα στη θέση Νεραϊδοσπηλιά.

Λίγο πριν πέσει το σκοτάδι χάθηκαν μεταξύ τους και λίγο αργότερα ο 21χρονος τηλεφώνησε στο 112 και δήλωσε ότι έχουν χαθεί μεταξύ τους ζητώντας βοήθεια.

Δυο ώρες αργότερα, γύρω στις 9:00΄ το βράδυ, εντοπίστηκε ο 52χρονος, όχι όμως και ο 21χρονος ανιψιός του.

Οι αναζητήσεις συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα χωρίς αποτέλεσμα και με το πρώτο φως της ημέρας ζητήθηκαν ενισχύσεις για να συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή που είναι δύσβατη και απόκρημνη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο νεαρός αγνοούμενος τηλεφώνησε πριν από λίγη ώρα και πάλι στο 112 λέγοντας ότι έχει πέσει κάπου και ότι είναι τραυματίας, χωρίς ωστόσο όπως ο ίδιος είπε να κινδυνεύει η ζωή του.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούσε να δώσει το στίγμα του για να τον βρουν, γιατί δεν ξέρει που βρίσκεται.

Στην περιοχή σπεύδει η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, η οποία σε συνεργασία με τον ειδικό σκύλο που ήδη είναι στο σημείο θα προσπαθήσουν να βρουν τον τραυματισμένο νεαρό για να τον ανασύρουν.