current views are: 8

27 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:45

Παρέα με την Pills Hellas στα RED LIVE

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) με τις μπύρες Pills Hellas γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός στο μεγάλο ελληνικό μουσικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό του Red 96.

Δημοσίευση 09:45’

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) με τις μπύρες Pills Hellas γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός στο μεγάλο ελληνικό μουσικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό του Red 96.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) με τις μπύρες Pills Hellas γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός στο μεγάλο ελληνικό μουσικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό του Red 96.3. Νέα ελληνικά συγκροτήματα & solo καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο live stage και στον αέρα του RED 96.3 διασκευές τραγουδιών αγαπημένων rock συγκροτημάτων αλλά και να αναδείξουν δικά τους νέα τραγούδια!

Αν είσαι άνω των 16 ετών και ανήκεις σε συγκρότημα ή είσαι solo καλλιτέχνης, μη χάνεις την ευκαιρία και δήλωσε συμμετοχή στο redfm.gr. Όσοι συμμετέχοντες περάσουν στη 2η φάση του διαγωνισμού, θα επισκεφθούν το studio του Red 96,3 για οντισιόν και η ειδική κριτική επιτροπή, θα διαλέξει τα 4 καλύτερα συγκροτήματα, τα οποία θα προκριθούν στα RED LIVE! Στα RED LIVE, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο live stage του RED 96.3 μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών, οι ελληνικές μπύρες Pills Hellas από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θα είναι εκεί, χαρίζοντας έξτρα δόσεις απόλαυσης σε κοινό και συμμετέχοντες.

Ο Red 96.3 σου δίνει μία μοναδική ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου, ενώ η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης προσφέρει μπύρες Pills Hellas για να απολαύσεις όχι μόνο τη νίκη, αλλά και το μουσικό ταξίδι προς αυτή.


σχετικα αρθρα