Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες στο νησί της Κω για την ανεύρεση του μικρού Μπεν, που αγνοείται από τον Ιούλιο του 1991, όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί δεκάδες οστά, τα οποία όπως αποδείχθηκε ανήκουν σε ζώα, ενώ στο «μικροσκόπιο» των ειδικών έχει μπει ένα κομμάτι ανοιχτόχρωμου υφάσματος, το οποίο στάλθηκε για εξέταση στα εργαστήρια, καθώς την ημέρα που εξαφανίστηκε ο μικρός φορούσε ανοιχτόχρωμο πουκάμισο.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των βρετανών αστυνομικών παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα διάφορα οστά που βρέθηκαν στο χωράφι των ερευνών.

Μάλιστα σήμερα, οι υπεύθυνοι της Βρετανικής Αστυνομίας άνοιξαν στους δημοσιογράφους το σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν και η οικογένεια του όταν χάθηκε, ενώ οι έρευνες εστιάζονται στο σημείο του ακινήτου στο οποίο φυτεύτηκαν δέντρα μετά την εξαφάνιση του μικρού αγοριού το 1991. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, Βρετανός σκοπεύει να βυθίσει στο χώμα ειδικούς δειγματοληπτικούς σωλήνες -"καρότα" - όπως λέγονται, για τη συλλογή δειγμάτων χώματος που θα αναλυθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια των Βρετανών, μήπως τυχόν εντοπιστούν αποξηραμένα ανθρώπινα πτωματικά υγρά που θα μπορούσαν μετά από κατάλληλη ανάλυση να δώσουν τυχόν απαντήσει έστω και μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βρετανοί αξιωματικοί της Αστυνομίας στην ουσία ερευνούν αυτή την στιγμή τον ίδιο χώρο που είχαν περάσει με ειδικό σκάνερ το 2012 και που τότε δεν είχε βρεθεί το παραμικρό.