Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Θεσσαλονίκη με 4 τραυματίες

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Θεσσαλονίκη με 4 τραυματίες

Σε ξεκαθάρισμα διαφορών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας «βλέπουν» οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, πίσω απο την ένοπλη επίθεση που πραγματοποίησαν στις 19:30 το απόγευμα δύο άτομα έξω απο γυμναστήριο στην οδό Σπύρου Θεοδωρίδη με θύματα τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του NewPost, δύο απο τα θύματα της επίθεσης, είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις που αφορούσαν την προστασία νυχτερινών κέντρων. Οι τραυματίες αμέσως μετά την επίθεση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και νοσηλεύονται, με την κατάσταση της υγείας τους, να μην εμπννέει ανυχησία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία.

Πλέον οι άνδρες της ασφάλειας αναζητούν τους δράστες της επίθεσης, στον ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρο των θυμάτων και ευελπιστούν να αποκτήσουν χρήσιμα για την εξέλιξη των ερευνών στοιχεία, απο τις καταθέσεις τους.Έως τότε, αναζητούν υλικό απο κάμερες κλειστού κυκλώματος απο το σημείο τις επίθεσης προκειμένου να εντοπίσουν την πορεία που ακολούθησαν μετά τους πυροβολισμούς.  
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο