Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης Άννα Τερζίδου η οποία παρουσιάστηκε αυτοβούλως λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης. 

Η νεαρή μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς:

"Καλησπέρα ειμαι το άτομο που ψάχνετε. Βρίσκομαι στην Αθήνα. Ενημερώστε τον πατέρα μου ότι είμαι καλά στην υγεία μου και θα επιστρέψω στην θεσσαλονίκη". 

Η 16χρονη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ από όπου θα την πάρει ο πατέρας της ο οποίος έχει την επιμέλειά της. 

Ωστόσο η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον 58χρονο πατέρα της για τον οποίο είπε ότι είναι πολύ αυστηρός, ούτε με την μητέρα της η οποία είναι χρήστρια ναρκωτικών ουσιών. Το ίδιο δήλωσε και για τον αδερφό της ο οποίος είναι μετανάστης στη Γερμανία. Η ανήλικη κοπέλα, είπε στους αστυνομικούς πως θέλει να μείνει με την θεία της, 35 ετών, που διαμένει στην Αθήνα και πλέον η Εισαγγελέας Αθηνών εξετάζει κατά πόσο είναι εφικτό αυτό να συμβεί. 

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη κοπέλα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Σεπτεμβρίου από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Ωστόσο ο πατέρας της εμφανίστηκε στο τμήμα ασφαλείας της Απολλωνίας στις 22 Σεπτεμβρίου και δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, "τo παιδί είχε αναχωρήσει από το σπίτι  στις 8 Σεπτεμβρίου"!

Όταν τον ρώτησαν για ποιον λόγο δεν τους ενημέρωσε νωρίτερα, είπε πως "στην αρχή δεν ανησύχησα, έχει ξαναφύγει από το σπίτι στο παρελθόν αλλά επέστρεψε". Η Άννα Τερζίδου διέμενε με τον πατέρα της στον Περιστερώνα ενώ η μητέρα της μένει μόνιμα στην Αθήνα.