Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσίασε το νέο κατάλογο 2017, παροτρύνοντάς μας να ζήσουμε το σπίτι μας με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο, χωρίς να ακολουθούμε τα στερεότυπα της εποχής μας.

Το Art Factory, στον Ταύρο, μεταμορφώθηκε και απέκτησε τη ζεστασιά ενός σπιτιού, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα νέα, όμορφα & λειτουργικά προϊόντα του καταλόγου ΙΚΕΑ 2017, αλλά και να μαγειρέψουν με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, κάνοντας τη διαδικασία της μαγειρικής διασκεδαστική και χωρίς κανόνες!

Παράλληλα, η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη παρουσίασε, μέσα από τη δική της οπτική, τα αποτελέσματα της έρευνας Life at Home Report, που υλοποίησε η ΙΚΕΑ τον Μάιο του 2016, και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος, αναφέρθηκε στον «Δημοκρατικό Σχεδιασμό», τη φιλοσοφία δηλαδή της ΙΚΕΑ να δημιουργεί προϊόντα με υψηλό design, ποιότητα, λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και προσιτή τιμή.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017 διαθέτει 228 σελίδες γεμάτες πρακτικές λύσεις, έμπνευση για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα. Διανέμεται δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε 2.300.000 αντίτυπα σε όλη την Ελλάδα, από τις 29/8 μέχρι και αρχές Οκτωβρίου.

Ο νέος κατάλογος θα βρίσκεται στα καταστήματα ΙΚΕΑ από τις 5 Οκτωβρίου, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμος και στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή (για Android και iOS) και το εμπλουτισμένο περιεχόμενο, στο www.IKEA.gr.

Ξεφυλλίστε, λοιπόν, το νέο κατάλογο, σκεφτείτε ελεύθερα με το δικό σας μοναδικό τρόπο, δημιουργήστε και ζήστε στο δικό σας ξεχωριστό χώρο!

Γιατί η ΙΚΕΑ προσφέρει προϊόντα, σχεδιασμένα για να ζούμε μαζί!

Το Life at Home Report είναι η τρίτη ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε η ΙΚΕΑ, σε περισσότερους από 12.000 συμμετέχοντες, σε 12 πόλεις, σε όλο τον κόσμο. Έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα “What makes a home” στη σημερινή εποχή, διερευνώντας τις τάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Μέσω της έρευνας, η ΙΚΕΑ μελετά τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες, ώστε να δημιουργεί προϊόντα που ανταποκρίνονται σε αυτές, κάνοντας τη ζωή στο σπίτι καλύτερη και πιο ουσιαστική. Τάση προς μικρότερους χώρους, ευαισθητοποίηση για βιώσιμο τρόπο διαβίωσης, ανάγκη για ιδιωτικότητα αλλά και ταυτόχρονα για digital κοινωνικοποίηση είναι μερικά από τα αποτελέσματα της έρευνας.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την έρευνα στο: http://lifeathome.ikea.com/home/


TAGS