Στην σύλληψη έξι ατόμων μέλη σπείρας διακίνησης κάνναβης προχώρησαν μετά απο οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών. Συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί ηλικίας 25, 27, 29, 36 και 47 ετών αντίστοιχα και μία 20χρονη Ελληνίδα . Αναζητείται ακόμη μία  42χρονη υπήκοος Αλβανίας, συνεργός τους.
 
Μετά απο ενδελεχή έρευνα διαπιστώθηκε πως η σπείρα αποθήκευε, μετέφερε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες διοχέτευε σε πιάτσες στην Αθήνα. Από την έρευνα σε οικίες, χώρους και οχήματα στην Κυψέλη και στον Νέο Κόσμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
·      Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 26 κιλών και 733  γραμμαρίων
·      Ένα  περίστροφο με γεμιστήρα και -14- φυσίγγια
·      23.267 ευρώ
·      Δύο  αυτοκίνητα
·      Μία  ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
·      Πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας

 
Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο διαμερίσματα, στην Κυψέλη και στον Νέο Κόσμο, που χρησιμοποιούσε η σπείρα για την απόκρυψη των ναρκωτικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που χορηγούνται σε καρκινοπαθείς, πολλά εκ των οποίων έφεραν την ένδειξη « ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ», μεγάλης χρηματικής αξίας. Επίσης βρέθηκαν σφραγίδες Ιατρών, βεβαιώσεις και ιατρικά πιστοποιητικά, προσφραγισμένα από Νοσοκομειακά Ιδρύματα με ασυμπλήρωτα στοιχεία ασθενών.
 
Προς εξακρίβωση των συνθηκών προμήθειας και κατοχής, από μέλη της σπείρας, των προαναφερόμενων ανευρεθέντων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων και εγγράφων διεξάγεται έρευνα.