Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κέρδισε ο σεφ Πέτρος Λαμπρινίδης, από τον Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου, με τη χωριάτικη σαλάτα-γίγας που έφτιαξε.

Ειδικότερα, ο γνωστός σεφ δημιούργησε με την ομάδα του και περισσότερους από 1.000 εθελοντές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, μια χωριάτικη σαλάτα βάρους 20 τόνων και 100 κιλών, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Ρωσίας –και μάλιστα στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Πόλης της Μόσχας!

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένας συμπολίτης μας, ο γνωστός σεφ Πέτρος Λαμπρινίδης, κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και έδωσε τη δυνατότητα της διεθνούς προβολής στην πατρίδα μας» ανέφερε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Επίσης, ο δήμαρχος σημείωσε πως «κάθε δράση που προβάλλει τον τόπο μας διεθνώς, είναι όχι απλά αναγκαία, αλλά απαραίτητη και οφείλουμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο την προβολή αυτή. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε γι' αυτό και προσωπικά του εύχομαι να είναι πάντα γερός και δυνατός, γεμάτος δημιουργικές και πρωτότυπες εμπνεύσεις και να έχει μια καριέρα γεμάτη επιτυχία και διακρίσεις».