Τι και αν είχε διαγραφεί απο τον ιατρικό σύλλογο απο το 1998, τι και αν παρανόμως ασκούσε το ιατρικό επάγγελμα; Ένας 76χρονος λειτουργούσε κανονικά το ιατρείο του του στην Ηλιούπολη, δίνοντας εκατοντάδες ιατρικά πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών κυνηγετικών όπλων αλλά και ιατρικά πιστοποιητικά για σκοπευτική χρήση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 76χρονος ασκούσε το επάγγελμα του ιατρού, ενώ είχε διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο. Επιπλέον, ένας άνδρας ηλικίας 41 ετών, συνεργός του, ασκούσε καθήκοντα γραμματέα και βοηθού, εκδίδοντας ηλεκτρονικά εντολές συνταγογράφησης, καθ' υπόδειξη του.Ύστερα από έρευνα στον χώρο του ιατρείου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ  σφραγίδες, τρία  συνταγολόγια και πληθώρα μπλοκ συνταγογράφησης φαρμάκων και αποδείξεων παροχής υπηρεσιών χωρίς την προβλεπόμενη διάτρηση.

Υπολογίζεται ότι από το έτος 2011 μέχρι σήμερα το χρηματικό όφελος που αποκόμισε ο προαναφερόμενος, από την παράνομη δραστηριότητα του, υπερβαίνει τις 63.000 ευρώ.