Ένας πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού του Άργους, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διέψευσε το περιστατικό σε βάπτιση στο Άργος. Υπενθυμίζουμε πως δημοσιεύθηκε η είδηση ότι μετά τη βάπτιση ο σύζυγος «ευχαρίστησε» προσωπικά και διάβασε δημόσια τον κατάλογο με τα  ονόματα των εραστών της γυναίκας του.

Ο Σωτήρης Κωτσοβός, στην ανάρτηση του, η οποία στη συνέχεια ή κατέβηκε ή ήταν προσβάσιμη σε ορισμένους, έγραψε:  «Σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της κ. Κατερίνας Κουρτέλη, παλιάς ρεπόρτερ και παρουσιάστριας τοπικών καναλιών σε κεντρικό αθηναϊκό κανάλι, όπου "κατέθεσε" live ως πραγματική είδηση, πικάντικες στιχομυθίες συζυγικής απιστίας κατά τη διάρκεια βάπτισης των δίδυμων παιδιών τους στο Άργος!!».

Επίσης, υποστήριξε πως «το "γεγονός" αυτό βέβαια ΟΥΤΕ έχει ονοματεπώνυμο, ούτε συγκεκριμένο χώρο, ούτε έχει διασταυρωθεί αλλά ούτε έχει ακουστεί τίποτε τέτοιο στην πόλη και την περιοχή... Οφείλει λοιπόν άμεσα, ΣΗΜΕΡΑ, η ίδια κυρία να αποδείξει την αλήθεια του ρεπορτάζ της, κάνοντάς το πιο συγκεκριμένο».