Αναστέλλουν τις εξαγγελθείσες επαναλαμβανόμενες απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, βάζοντας τέλος στην αγωνία του επιβατικού κοινού, μετά τις αλλεπάλληλες ματαιώσεις εκατοντάδων πτήσεων.

Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος της Ένωσης, Σεραφείμ Πέτρου, μετά από ένα "γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τον  υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ξεκαθαρίσαμε τα σκοτεινά σημεία και θα εισηγηθούμε αναστολή των απεργιακών μας κινητοποιήσεων".

Σύμφωνα με σε σχετική ανακοίνωσή τους: «μετά από μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνάντηση με τον Υπουργό κ.Σπίρτζη και τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Λιντζεράκο όπου δόθηκαν διευκρινήσεις και ελήφθησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, τα Δ.Σ. των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των εξαγγελθεισών 24ώρων απεργιών".

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προχώρησαν σε απερφία αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης  στη Βουλή για την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.