current views are: 8

9 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση15:56

Νέα στοιχεία για τον φρικτό απαγχονισμό στην πλατεία Κλαυθμώνος

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό περιστατικό του απαγχονισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος,  ενός αλλοδαπού απο δύο άτομα το απόγευμα του Σαββάτου.

Δημοσίευση 15:56’

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό περιστατικό του απαγχονισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος,  ενός αλλοδαπού απο δύο άτομα το απόγευμα του Σαββάτου.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό περιστατικό του απαγχονισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος,  ενός αλλοδαπού απο δύο άτομα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων φέρεται να απαγχωνίστηκε απο δύο άτομα απο δέντρο!  Μάρτυρας- κλειδί υποστηρίζει σε κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ πως «είδε τους δυο άνδρες να του κρατούν το σχοινί».

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, ένας Πολωνός ηλικίας 35 ετών και ένας Ουκρανός ηλικίας 52 ετών, υποστήριξαν  πως «προσπάθησαν να του βγάλουν τον βρόγχο που είχε περάσει γύρω απο το λαιμό του». Οι άνδρες ήταν σε κατάσταση μέθης και ο λόγος τους δεν είχε συνοχή προκειμένου οι αστυνομικοί να καταφέρουν να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα.

Στο πτώμα του θύματος θα πραγματοποιηθεί νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διπιστωθεί αν ο άνδρας έβαλε μόνος του τέλος στην ζωή του ή αν του κρέμασαν οι δύο συλληφθέντες.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι από το γεγονός του απαγχονισμού ενός ανθρώπου στην καρδιά της Αθήνας το απόγευμα του Σαββάτου, το ίδιο και ο μάρτυρας της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης.


σχετικα αρθρα