current views are: 3

11 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση15:01

Το ξέσπασμα της μάνας του φονιά της Άννυ κατά του γιου της

Με επεισοδιακό τρόπο έπεσε η αυλαία για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Δημοσίευση 15:01’

Με επεισοδιακό τρόπο έπεσε η αυλαία για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Με επεισοδιακό τρόπο έπεσε η αυλαία για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Λίγο πριν οι δικαστές κατέβουν για τελευταία φορά από την έδρα  προκειμένου να αποφασίσουν για  τα κατασχεμένα αντικείμενα , η μητέρα του Σάββα συντετριμμένη απευθύνθηκε στο γιο της που καθόταν στο εδώλιο.

«Η θα πεις την αλήθεια ή θα την πω εγώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο…» του φώναξε για να λάβει την απάντηση του καταδικασθέντα στη βουλγαρική γλώσσα.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν τόσο στα βουλγαρικά όσο και στα ελληνικά με την μητέρα του Σάββα να βγαίνει εκτός αίθουσας φωνάζοντας:

Με τί το έκοψες; Με μαχαίρι μικρό; Μ…κα, μ…κα!

Αμέσως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η μητέρα του Σάββα θέλησε να μιλήσει στο δικαστήριο, λέγοντας «ο γιος μου δεν είναι καλά…». Πριν καταφέρει να ολοκληρώσει την πρότασή της, την σταμάτησε ο πρόεδρος της έδρας αναφέροντας:

Η ακροαματική διαδικασία έχει λήξει. Δεν μπορείτε να μιλήσετε τώρα.