current views are: 10

12 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση07:32

Tο βραβευμένο ελαιόλαδο E-LΑ-WΟΝ κατακτά και το Παρίσι!

Μια ακόμα ”εξόρμηση” στο εξωτερικό και στις αγορές του θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες η ομάδα του παρθένου ελαιόλαδου E-LA-WOΝ.

Δημοσίευση 07:32’

Μια ακόμα ”εξόρμηση” στο εξωτερικό και στις αγορές του θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες η ομάδα του παρθένου ελαιόλαδου E-LA-WOΝ.

Μια ακόμα ”εξόρμηση” στο εξωτερικό και στις αγορές του θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες η ομάδα του παρθένου ελαιόλαδου E-LA-WOΝ.

Το E-LA-WOΝ θα δώσει το παρών στην διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL, η οποία πραματοποιείται από τις 16 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου στην πόλη του φωτός, ενώ θα αφήσει τη σφραγίδα του και σε συναντήσεις αλλά και events που θα λάβουν χώρα τις προηγούμενες ημέρες. 

Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις και συναντήσεις στόχος δεν είναι μόνο η παρουσίαση των προϊόντων Ε-LA-WON και των ξεχωριστών ευεργετικών χαρακτηριστικών τους, αλλά και η ενημέρωση, η πρόκληση του ενδιαφέροντος και η ευαισθητοποίηση για τη σημασία του ελαιόλαδου στη διατροφή μας, στον πολιτισμό μας, στη ζωή μας.

Η Διεθνής Εκθεση SIAL PARIS φιλοξενείται  κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte Exposition Park του Παρισιού και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες εκθέσεις για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών παγκοσμίως.

Στόχος της έκθεσης είναι να φέρει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Επίσης, να αποκαλύψει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.

Που θα βρείτε το E-LA-WON τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι:

14/10 : Εθιμοτυπική συνάντηση στην Πρεσβεία των Παρισίων στις 10:30π.μ. με την προϊσταμένη του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κα Ευφροσύνη Μητά.

14/10 : Εvent γευσιγνωσίας του E-LA-WON στην Coco-Mat Paris (20 bis Av. Mac Mahon, 16:00-19:00 p.m.)

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν το ελαιόλαδο E-LA-WON και να ανακαλύψουν τα πλούσια αρώματά του και να ενημερωθούν για τις φαινολικές του ουσίες.

Το E-LA-WON είναι κάτι περισσότερο από ελαιόλαδο προβάλλοντας το “ευ ζην” μαζί με τη φιλοσοφία της COCO MAT. Και οι δύο εταιρείες, OLIVELAWON και COCO-MAT έχουν ως πηγή έμπνευσης και οδηγό τους την σοφία της Φύσης και δημιουργούν προϊόντα που βασίζονται στον υγιεινό τρόπο ζωής. Χρησιμοποιώντας αγνά φυσικά υλικά, υιοθετούν και προβάλλουν ένα πρότυπο τρόπο διαβίωσης με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

15/10 : Εθιμοτυπική συνάντηση στην Μητρόπολη Γαλλίας στις 10:30π.μ. με το Σεβασμιώτατο Εμμανουήλ

16 εως 20/10 : Διεθνής Εκθεση SIAL

Η εταιρεία OLIVELAWON στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση SIAL Paris 2016, που διοργανώνεται για 26η φορά στο Παρίσι από 16-20 Οκτωβρίου 2016.

 


σχετικα αρθρα